Суспільство
23 березня 2017
В Україні на строкову службу весною надійдуть понад 14 тис. призовників
Відповідна постанова опублікована на сайті Кабінету міністрів України.
news-image

В Україні в ході весняного призову на строкову військову службу надійдуть понад 14 тис. осіб, повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Відповідна постанова опублікована на сайті Кабінету міністрів України. Повідомляється, що згідно з прийнятим розпорядженням у квітні - травні 2017 року Збройні сили України та інші військові формування для проходження строкової військової служби спрямують 14 135 осіб. З них до ЗСУ - 9 135 призовників, Національної гвардії - 4 200, у Державної спеціальної служби транспорту - 800.

Нагадаємо, наприкінці лютого президент України Петро Порошенко затвердив строки призовів і звільнення строковиків в запас на 2017 рік.

Зокрема, призов на строкову військову службу придатних за станом здоров'я чоловіків, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, буде здійснюватися навесні і восени: у квітні - травні та жовтні - листопаді 2017 року.

 

Читайте також:Українських поліцейських та нацгвардійців «закодують» найближчим часом