Політика
26 березня 2017
Це не вирок. Віце-прем'єр України назвав умови, за яких Росія може прийняти участь у Євробаченні
Кириленко назвав провокацією Москви висунення Юлії Самойлової в якості учасника пісенного конкурсу від Росії.
news-image

Віце-прем'єр України Кириленко назвав висунення Юлії Самойлової в якості учасниці "Євробачення" провокацією. Він заявив, що Росія сама може знайти для себе вихід із ситуації, запропонувавши нову участніка.

Віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Росія зможе взяти участь в конкурсі "Євробачення" -2017 в Києві лише в тому випадку, якщо запропонує учасника, який не має проблем з українським законодавством. Про це йдеться в повідомленні, викладеному на YouTube прес-службою Кириленко в неділю, 26 березня, інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

«Безумовно, ми готові прийняти всі 43 країни-учасниці" Євробачення ". В тому числі і представника з Росії. Росія сама може знайти для себе вихід із ситуації, запропонувавши учасника або учасницю, які не мають проблем з українським законодавством. В такому випадку ця проблема буде дуже швидко вирішена », - сказав віце-прем'єр.

Висування Самойлової - провокація

Кириленко назвав провокацією Москви висунення Юлії Самойлової в якості учасника пісенного конкурсу від Росії. 

"Ми бачимо, що провокація з Євробаченням" з боку Росії - це лише невелика ланка в великого ланцюга провокацій і дій, які спрямовані на нагнітання ситуації в Україні », - підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що Київ не бачить підстав для перегляду про заборону на участь в конкурсі для Юлії Самойлової. Служба безпеки України (СБУ) заборонила росіянці в'їзд на територію країни строком на три роки за те, що вона в 2015 році в порушення встановленого Києвом законодавчого порядку в'їхала на територію анексованого Росією Криму не через Україну.

Читайте також: Вона - інформаційний солдат, - Галич про російську учасницю Євробачення

 

Читайте також: Тіна Кароль найпрекрасніша жінка України(Viva). Коментарі артистки