Суспільство
27 березня 2017
Обама пише мемуари на острові у Французькій Полінезії
Раніше екс-президент США і його дружина оголосили, що хочуть продати права на дві окремі книги зі спогадами за $ 60 млн.
news-image

Колишній президент США Барак Обама, який відпочиває після восьмирічного перебування на посаді глави держави, відправився на острів Тетіроа у Французькій Полінезії, де займеться написанням мемуарів про своє життя в ролі господаря Білого дому. Про це повідомила газета The Washington Post з посиланням на джерела, близькі до колишнього американського лідера, передає «Є!»

Як нагадала газета, Барак і Мішель Обама оголосили, що мають намір продати права на дві окремі книги зі спогадами за $ 60 млн, а опублікує їх видавничий дім Penguin Random House. Подробиць про процес написання книги екс-президентом газета, однак, не призводить.

Про те, як Мішель Обама пише книгу про своє життя в ролі першої леді, також відомо небагато. Як повідомила її представник Тіна Чен, основну увагу дружина колишнього президента приділяє домашнім справам і дітям.

Одна дочка вже пішла в коледж, інша вчиться в середній школі - на першому плані у неї (Мішель) саме це. Вона працює над книгою, але, крім того, не забуває і про роботу з громадськістю, - зазначила Чен.

За даними газети, Барак Обама зі своєю сім'єю останнім часом всіляко намагається уникати уваги публіки і преси, подорожуючи по різних курортах: колишні мешканці Білого дому вже побували в Палм-Спрінгс, на Карибських островах і на Гаваях. До того як відправитися на острів Тетіроа, що належав раніше відомому акторові Марлону Брандо, колишній лідер країни був помічений за грою в гольф в Оаху (острів на Гаваях), там же він кілька разів обідав зі своїми друзями.

Обама був обраний президентом США в 2008 році, ставши першим афроамериканцем на цій посаді, а в 2012 році він був переобраний на другий термін. У січні поточного року Обама передав повноваження глави держави республіканцю Дональду Трампу.

Читайте також: Трамп виставив мільярдний рахунок Меркель «за оборону» Німеччини
Читайте також: В Японії в результаті сходу лавини загинули школярі