Резонанс
27 березня 2017
Вадим Рабінович: Дениса Вороненкова міг вбити коханець дружини - злодій в законі
На думку політика, українська правоохоронна система має лише одну версію резонансних злочинів.
news-image

До вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова міг бути причетний злодій в законі, який мав стосунки з його дружиною. Про це в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, відповідаючи на запитання телеглядачів програми «Хто кому Рабінович», передає «Є!»

Я хочу розповісти тим дилетантам, які розвалили правоохоронну систему в країні - про всяк випадок, якщо вони не знають, - іншу версію вбивства екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова.

Дружина вбитого Марія Максакова мала цивільного чоловіка, відомого кримінального авторитета, одного з провідних злодіїв в законі в Російській Федерації на прізвисько Тюрік. Вона відвезла від нього дітей. І багато свого часу розповідали, що у них у взаєминах не все було так гладко з цим. Чи не розглядали таку версію? - зазначив політик

За словами Вадима Рабіновича, українські слідчі показують свій непрофесіоналізм тим, що розслідують лише одну версію цього вбивства.

Шкода, що наші органи не розглядали такої версії. Правда, вона не лягає в вашу канву, але лягає в канву вашої бездіяльності , - уклав парламентарій.

 

У нас склалася система, при якій злочин розкривається задовго навіть до його скоєння. Відразу виходять "штатні гавкальщики" - і починають розповідати. Спочатку оголосили: російський агент, потім виявилося, що у нього посвідчення Нацгвардії. Потім Луценко засумнівався, навіщо з документом йти на злочин. Потім виявилося, що його завербували - і він повернувся служити в армії. І все це за п'ять хвилин дізналися, а до цього два роки не знали. Маячня якась, дилетантство, - переконаний парламентарій.


Крім того, Вадим Рабінович зазначив, що правоохоронні органи України сьогодні займаються політичними інсинуаціями, замість того, щоб розслідувати резонансні вбивства.

В Україні останній розкритий злочин - це вбивство Столипіна в вересні 1911 року, а після цього - тиша. У нашої правоохоронної системи завжди одна версія. Будь-який злочин - Кремль, Путін. Але ж не розслідувані справи щодо вбивств Калашникова, Бузини, Грабовського, Шеремета. На кого можна? - звалюємо все на Путіна. А треба конкретний злочин розкривати, - резюмував лідер партії «За життя».
Читайте також: «МВФ не має наміру давати Україні новий транш, і це добре», - Рабінович
Читайте також: Рабінович наполягає на поверненні Україні статусу ядерної країни