Війна
27 березня 2017
У Дніпро госпіталізували 11 бійців АТО, одного з них хірурги оперували разом з саперами
Троє військових - у вкрай важкому стані.
news-image

У лікарню Дніпра за вихідні госпіталізовані одинадцять АТОшників, троє з них перебувають у вкрай важкому стані. Про це ТСН повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

За його словами, троє з них мають вкрай важкі поранення, отримані в живіт і в голову. Зараз всі вони перебувають у відділенні реанімації. Також відомо, що серед поранених військових і боєць, якого військовим хірургам довелося оперувати разом з саперами.

В ногу бійця потрапив постріл протитанкового гранатомета, однак не розірвався і застряг у ній. Сьогодні його повторно прооперували у військовому госпіталі Дніпра. Крім того, сюди за вихідні доставили ще дев'ятьох поранених в зоні АТО. Зараз їх життю нічого не загрожує.

Також 19-річному бійцеві біля Водяного снайпер поцілив у вухо, куля пройшла крізь голову і вибила око. Його дивом врятували. Ще один – 26-річний солдат отримав кульове поранення в живіт біля Авдіївки. Йому потроху краще. У найважчому стані перебуває – 37-річний командир роти Нацгвардії.

За його життя зараз борються в операційній хірурги.

"Є гематома, відлам тазової кістки, безліч сторонніх тіл ще залишилося. Будемо старатися робити все можливе, щоб врятувати йому життя, відновити роботу кишечника, тому що кілька куль його порешетували. Є загроза життю", – розповів Риженко.

Нагадаємо, 26 березня Міноборони повідомило про падіння вертольота неподалік Краматорська. За попередньою версією, трагічний інцидент стався в результаті зіткнення вертольота з лінією електропередач. В результаті катастрофи загинули 5 військових.

 

Читайте також:Бойовики активізувались під Авдіївкою: троє загиблих