Суспільство
28 березня 2017
«Ми - один народ»: Водянова створила петицію, щоб Порошенко пустив Самойлову на «Євробачення»
Модель вважає, що росіяни та українці "мають згуртуватися".
news-image

Російська супермодель Наталія Водянова не на жарт переймається темою заборони співачці Юлії Самойловій з’являтися на території України, а відповідно і брати участь у цьогорічному "Євробаченні" в Києві, передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

Спочатку модель написала кілька постів обурення на сторінках у соцмережі, а 27-го березня створила петицію на ім’я президента Петра Порошенка, у якій просить змінити рішення щодо Самойлової.

Наразі петиція, адресована також Європейській мовній спілці, Путіну та організаторам "Євробачення", на сайті "Change.org" не завантажується. Але за даними деяких ЗМІ, її підписало вже понад 50 тисяч осіб.

Для мене росіяни та українці - це один народ. І мені дуже боляче від того, що відбувається між Україною і Росією. Якби ми всі - громадяни України і Росії - згуртувалися тут, де у нас є голос, і де ми - сила, і добилися того, щоб Юля поїхала на конкурс, то ми б показали, що ми - не хочемо цієї ворожнечі! Що ми сумуємо за тим часом, коли ми спокійно їздили один до одного в гості. Що керівництва країн, телеканалів, музичних конкурсів повинні прислухатися до думки людей. А Юля повинна співати, - написала Водянова.
Читайте також: У МЗС дали прогноз щодо «безвізу» для України
Читайте також: Лубківський вибачився за те, що назвав футболістів збірної «каліками»
Читайте також: МЗС Грузії: безвіз із ЄС доступний і для окупованих Абхазії та Південної Осетії