Події
30 березня 2017
У Києві нападники побили битами та стріляли у керівника державного підприємства
Подія сталася вчора ввечері у Дніпровському районі.
news-image

Як повідомили у столичній поліції, вчора о 22:28 до чергової частини надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Микільсько-Слобідській: двоє невідомих у балаклавах побили битою чоловіка, стріляли у нього і зникли з місця події на «БМВ» темного кольору з іноземними номерними знаками, передає «Є!»

За викликом терміново прибули наряди патрульної поліції, оперативні працівники та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції. Крім того, у місті ввели оперативний план для розшуку автомобіля зловмисників.

На місці події до правоохоронців звернувся 51-річний посадовець, який розповів: він разом із 26-річним сином, яким був за кермом «Фольксваген Пасат», заїхав на подвір’я будинку і вийшов з авто. Із «БМВ», що було припарковане неподалік, вибігли двоє чоловіків у балаклавах і почали бити його битами.

Зловмисники повалили потерпілого на землю, при цьому один із нападників здійснив кілька пострілів. Після невідомі пошкодили «Фольксваген» потерпілого і втекли, - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, вилучила три гумові кулі, опитала свідків та місцевих мешканців.

Потерпілого «швидка» доставила у лікарню із вогнепальними пораненнями спини та множинними саднами тіла. Наразі чоловік, заступник директора державного підприємства, перебуває у лікарні, загрози його життю не має.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття цього злочину, затримання правопорушників і притягнення їх до відповідальності.

Слідчі поліції розглядають кілька версій вчиненого, основна з яких - професійна діяльність потерпілого.

Читайте також: Нудьгуючому на пенсії 100-річному американцю дали попрацювати у день народження
Читайте також: Іванка Трамп працюватиме на держслужбі, але без зарплати
Читайте також: Кілька людей перетворюють Україну на банкомат – посол ЄС