Політика
30 березня 2017
Ледарі Верховної Ради: хто з депутатів протягом березня не проголосував жодного разу
Окремі депутати фактично виключилися із парламентської роботи.
news-image

Аналіз Комітету виборців України показав, що протягом березня 11 депутатів Верховної Ради не проголосували жодного разу.

Про це свідчить відповідний звіт на сайті КВУ, інформує «Є!» з посиланням на УП.

"Жодного разу не проголосували наступні депутати: Семен Семенченко, Тарас Пастух ("Самопоміч"), Євген Бакулін, Вадим Рабінович ("Опозиційний блок"), Вячеслав Богуслаєв ("Воля Народу"), Денис Дзензерський ("Народний Фронт"), Віталій Чепинога (БПП), а також позафракційні Євгеній Мураєв та Дмитро Ярош. Крім того, не голосували розшукувані українською владою Сергій Клюєв та Олександр Онищенко", - йдеться в повідомленні.

Також, як виявило дослідження, 45 народних депутатів взяли участь менш ніж у 10% голосувань із 332, що загалом відбулися у березні.

"Окремі депутати фактично виключилися із парламентської роботи. До прикладу, Семен Семенченко в березні не відвідав жодного засідання Ради і, відповідно, ні разу не проголосував. Вадим Рабінович та Євгеній Мураєв, попри активну діяльність поза парламентом, також не голосували в Раді", - цитуються у звіті слова голови КВУ Олексія Кошеля.
"Для багатьох політиків відмова від голосування стала своєрідною формою протесту. Проте такі методи не сприяють належній роботі парламенту", - додав він.

За даними комітету, лише два народні депутати - Ігор Васюник та Віктор Пинзеник - взяли участь у 100% березневих голосувань.