Суспільство
30 березня 2017
Лист Жаклін Кеннеді, в якому вона відмовляється вийти заміж, проданий на аукціоні
Лист входив у лот, який пішов з молотка за £ 98,5 тис.
news-image

Лист колишньої першої леді США Жаклін Кеннеді пішов з молотка за 100 тисяч фунтів в складі лота з іншими посланнями на аукціоні Bonhams в Лондоні, передає «Є!» із посиланням на Delfi.

У 1967 році, через чотири роки після загибелі американського президента Джона Кеннеді його вдова вирушила в храми Ангкор-Ват у Камбоджі разом з Девідом Ормсбі Гором - другом свого чоловіка і екс-послом Великобританії в США.

Ходило багато чуток про їх романтичний зв'язок. Через кілька місяців після подорожі Гор зробив пропозицію Жаклін, але та відмовилася.

Лист з відмовою Кеннеді був серед документів, знайдених в Уельсі в будинку Гора. Лист входив у лот, який пішов з молотка за £ 98,5 тис.

Ми з вами розділили так багато життів і смертей, надій і болю - ми будемо розділяти їх завжди і будемо вічно пов'язані ними", - писала Кеннеді Гору.

Як зазначала вдова президента США, якщо вона і зможе знайти якесь зцілення і комфорт, то це повинно бути з тим, хто не є частиною її світу "минулого і болю".

У 1968 році Кеннеді вийшла заміж за мільярдера Арістотеля Онассіса. Гор загинув в ДТП в 1985-му, Кеннеді була присутня на похоронах.

Читайте також: У Великобританії 90-річний ветеран Другої світової змінив стать
Читайте також: Нудьгуючому на пенсії 100-річному американцю дали попрацювати у день народження