Резонанс
30 березня 2017
Учасниця АТО про інцидент з маршрутником у Дніпрі: «Хочу, щоб цей випадок став показовим»
Дівчині потрібно було проїхати всього дві зупинки.
news-image

Дівчина-учасниця АТО Марія Ковальчук, хамство на адресу якої стало причиною звільнення водія маршрутки, розповіла подробиці інциденту. У коментарі виданню «Дніпро вечірній» дівчина сказала, що їй потрібно було проїхати було всього дві зупинки, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Водій сказав, що бере пасажирів з такими пільгами тільки тоді, коли є місця. Я відповіла йому, що вільні місця є.

Після паузи він знову завів розмову: мовляв, а звідки у тебе цей папірець? Я відповіла, що я і такі, як я, ці папірці заслужили. На що водій заявив: «Та якщо Вова зайде сюди з танками, він підітреться такими папірцями!», далі в тому ж дусі.

Після того, як я вийшла з маршрутки, зв'язалася з сестрою загиблого в 2014 році героя – Антона Жукова, мати якого теж стикалася з подібною ситуацією (її ображали в маршрутці). Таміла приїхала, і ми вирушили в глухий кут 155-ї, дочекалися того маршрутника, хотіли його сфотографувати, але він закрив обличчя. Зняли тільки машину.

Дякуємо тим, хто допоміг добитися справедливості: хам звільнений, мені прислали фото наказу, а я хочу, щоб цей випадок став показовим. Адже і я, і мої товариші не раз стикалися з тим, що маршрутники не хочуть везти нас по пільгах, хоча на таких, як ми, не встановлено ліміту пасажирів», – розповіла Марія.

Як повідомлялося, у Дніпрі водій маршруту № 155 на пред'явлення дівчиною посвідчення учасника бойових дій для безкоштовного проїзду відповів неадекватною реакцією, видавши монолог сепаратистського змісту. Зокрема, він звинуватив дівчину «розпалюванні війни» і заявив, мовляв, якщо б Путін захотів, «він давно був би тут, приїхав би на танках». Пізніше стало відомо, що водій був звільнений.

Читайте також: У Дніпрі звільнили водія маршрутки за образи на адресу учасниці АТО