Суспільство
30 березня 2017
Стара і втомлена маленька людинка: екс-ватажок ДНР різко висловився про правління Путіна
Ігор Гіркін (Стрєлков) всіяв президента Росії Володимира Путіна не надто приємними компліментами.
news-image

Екс-ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) всіяв президента Росії Володимира Путіна не надто приємними "компліментами" та назвав його перебування при владі бездарним та навіть тупим.

Про це Гіркін написав на своїй сторінці у "Вконтакте", повідомляє «Є!» з посиланням на телеканал 24.

Таку реакцію терориста викликав сюжет одного з російських пропагандистських каналів про візит Путіна на Землю Франца-Йосипа, яка є частиною полярних володінь Росії.

"По застиглих "риб'ячих" очах було видно, що його все це абсолютно не цікавить. Йому було холодно і нудно. Він щось говорив, механічно відповідав. Можливо, він думав щось типу: "І навіщо мене сюди занесло? Холодно, один лід, нічого цікавого", – описав свої враження від Путіна Гіркін.

Терорист засудив візит російського лідера на полярні території країни і додав, що не розуміє, що Путін "забув на острові вічної мерзлоти".

"Потрібно було сюди приїжджати? Навіщо? Сталін нікуди не їздив взагалі, а контролював 2/3 материка, не кажучи вже про власну країну", – обурився екс-ватажок бойовиків.

Гіркін також назвав правління Путіна "затягнутим і бездарно-тупим".

А, можливо, просто стара і втомлена маленька людинка вирішила "поставити галочку" в історії свого затягнутого і бездарно-тупого правління? Адже з російських (радянських) керівників на Землі Франца-Йосипа він побував першим! Більше ніхто не спромігся. Ну, хоч у чомусь, – написав терорист.

 

Читайте також:Учасниця АТО про інцидент з маршрутником у Дніпрі: «Хочу, щоб цей випадок став показовим»