Війна
30 березня 2017
Біля Авдіївки загинуло двоє військових, дев'ять поранених
У вечірній час значно зросла інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування
news-image

Інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України по всій лінії розмежування на Донбасі значно зросла, поблизу Авдіївки загинули двоє військовослужбовців.

Про це у Facebook повідомляє прес-центру штабу АТО, інформує «Є!»,  з посиланням на УНІАН.

«Внаслідок обстрілу позицій однієї з окремих механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку поблизу населеного пункту Авдіївка, загинули два військовослужбовці. Обстріл наших позицій на даному напрямку вівся з важкого забороненого озброєння: танку, мінометів калібру 120 мм та 82 мм», - йдеться у повідомленні.

 

Разом з тим у штабі зазначили, що ситуація в районі проведення АТО залишається складною. «У вечірній час значно зросла інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування. Внаслідок боїв 9 військовослужбовців отримали поранення, ще двоє – бойові травми. Відкриваючи вогонь у відповідь, наші захисники давали гідну відсіч ворогу. Втрати російсько-окупаційних військ з’ясовуються», - додали у прес-центрі.


Як повідомляв УНІАН, станом на 18.00 сьогодні в зоні проведення АТО було зафіксовано 37 обстрілів з боку бойовиків, троє українських захисників зазнали поранень, ще один отримав бойову травму.

Читайте також: Зона АТО: 37 обстрілів, 7 поранених за день
Читайте також: У Дніпро госпіталізували 11 бійців АТО, одного з них хірурги оперували разом з саперами