Події
31 березня 2017
Військовим у зоні АТО підвищать зарплати з наступного місяця
Зарплати зростуть на 1100-1500 гривень.
news-image

Президент України Петро Порошенко анонсує збільшення з квітня додаткової грошової винагороди бійцям за виконання завдань в зоні проведення Антитерористичної операції. Як передає УНІАН, про це глава держави повідомив під час церемонії випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, що відбувся в Міноборони, передає «Є!»

За словами президента, держава продовжує вживати додаткових заходів з посилення соціального захисту своїх захисників, бійців ЗСУ.

Після консультацій з міністром оборони та начальником Генштабу я прийняв рішення і доручив, щоб з 1 квітня підвищити розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань в зоні АТО.

Для осіб, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення ми його збільшуємо ще на 1500 грн, що в цілому додаткове грошове забезпечення до основного буде складати 7500 грн.

Для тих, хто виконує бойові завдання на другій лінії ми збільшуємо ще на 1100 грн, і загальний обсяг доплати буде складати 3500 грн додатково, - зазначив Порошенко.

 

Читайте також: «Ленінську кузню» Порошенка декомунізовано
Читайте також: Втратив обидві ноги - Луценко про смерть полковника СБУ внаслідок підриву авто у Маріуполі
Читайте також: Підрив машини у Маріуполі: загинув полковник контррозвідки СБУ