Суспільство
31 березня 2017
«Мій син, можливо, вбив людину» - на Київщині мати повідомила поліцейським про вбивство
Молодики побили, а потім задушили ременем незнайомого чоловіка.
news-image

На Київщині «за гарячими слідами» розкрито тяжкий злочин, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

Пізно ввечері до дільничного офіцера Білоцерківського відділу поліції зателефонувала мати 26-річного місцевого жителя і повідомила, що її син можливо вбив людину, оскільки прийшов до додому в скривавленому одязі, - розповіли у поліції.

Для перевірки інформації та з'ясування обставин, дільничний офіцер разом із сином заявниці приїхали до лісосмуги, розташованої близько 500 метрів за межами міста.

Поліцейський розшукав місце скоєння злочину, де виявив тіло невідомого чоловіка віком 20-30 років та одразу викликав слідчо-оперативну групу.  

Працівники поліції встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих жителів, віком 26-ти, 31-го та 33-річного віку.

Під час розпиття алкогольних напоїв вони нанесли тілесні ушкодження невідомому чоловікові, який підійшов до їх компанії, потім задушили його брючним ременем. Закидавши тіло гіллям, молодчики втекли з місця скоєння злочину, - йдеться в повідомленні відомства.

Наразі трьох підозрюваних у вбивстві затримано.

Слідчим відділом Білоцерківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яке карається позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Киянин затримав шахрая-касира, який хотів втекти з псевдообмінника із 16 тис. дол.
Читайте також: У кожній поліцейській машині Естонії з'явиться плюшевий ведмедик-обіймашка
Читайте також: Два оперативника столичної поліції вимагали гроші від рецидивіста