Політика
31 березня 2017
Президента закликали ініціювати відставку Гройсмана через зрив роботи НАЗК
Порошенка закликали ініціювати звільнення Гройсмана через саботаж роботи НАЗК та намір змінити керівництво на підкуплених осіб.
news-image

Президента України Петра Порошенка закликали ініціювати звільнення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана через саботаж роботи Національного агентства з питань запобігання корупції та намір змінити керівництво на підкуплених осіб. Петиція зареєстрована на сайті електронних петицій Президенту України, передає  «Є!» з посиланням на УНН.

“Вважаю зрив роботи реєстру е-декларування організованим саботажем чиновниками української влади, спрямованим на знищення НАЗК як незалежного антикорупційного органу. Усі дії Уряду показують на саботаж НАЗК та намір змінити керівництво на підкуплених осіб можновладцями. Зривають е-декларування не НАЗК, а олігархи у владі та їх лобісти. За таких обставин Уряд повинен скласти свої повноваження, як антиукраїнський, антинародний, корупційний та олігархічний”, — йдеться в тексті петиції.

Автором петиції виступила Олена Куденко.

Петиція була зареєстрована 31 березня і наразі набрала 17 підписів із 25 тис. необхідних. До кінця збору підписів залишилося 92 дні.