Події
3 квітня 2017
В Ризі готують проросійський мітинг до приїзду Порошенка
Захід планується біля посольства України.
news-image

У зв’язку з візитом до Латвії президента України Петра Порошенка під посольством України в Ризі готують проросійську демонстрацію, передає «Є!» із посиланням на Європейську правду.

Заклик, який зараз активно тиражують російськомовні латвійські ЗМІ, вперше поширила на Facebook користувачка Anda Borisova.

"Ми закликаємо вас не бути байдужими, прийти 4 квітня з 16:00 до 19:00 до Українського посольства в Ризі і приєднатися до нашого заклику: "Порошенко, виконай обіцянку - зупини війну, припини вбивство дітей, жінок, мирного населення незалежного Донбасу!" – йдеться у її повідомленні.

Як повідомляє портал mixnews.lv, заявка на проведення мітингу під посольством України надійшла до Ризької думи.

Втім на сторінці заходу у Facebook, організатором якого виступає блогер Grigorij.Lv, відомий як Григорій Федькін, блогер сайту пропагандистського телеканалу "Звезда", до участі в мітингу станом на 17.10 3 квітня зголосилися менше десятка людей.

Як повідомлялося, в рамках візиту Порошенка до Латвії 4 квітня, заплановані його зустрічі з президентом Латвії Раймондом Вейонісом, прем’єр-міністром Марісом Кучинскісом, а також спікером Сейму Латвійської Інарою Мурнієце.

Читайте також: У КМДА повідомили, скільки житлових будинків вже відключено від тепла
Читайте також: Чи були батальйони Нахтіґаль, Роланд та дивізія Галичина каральними підрозділами СС? - міфи про УПА