Київ
31 березня 2017
Світовий ММА турнір повернувся в Україну (фото)
У боях прийняли участь одні з найсильніших бійців зі всього світу, які мають високу популярність і хороші рейтинги на світовій арені.
news-image

29 березня в столичному Палаці Спорту шанувальники змішаних єдиноборств отримали змогу спостерігати наймасштабнішу подію в світі ММА – Міжнародний турнір WWFC CAGE ENCOUNTER 6.

Про це інформує «Є!» з посиланням на Громадський Вісник Києва.

В рамках турніру було проведено 14 епічних поєдинків, два з яких були жіночими, між найсильнішими спортсменами з різних країн світу: Азербайджану, Франції, Білорусії, Люксембургу, Молдови, США, Австрії, Бразилії і, звичайно ж, України! Турнір пройшов за правилами ММА в ЕКСАГОНІ, який створений за ексклюзивним проектом WWFC.

У боях прийняли участь одні з найсильніших бійців зі всього світу, які мають високу популярність і хороші рейтинги на світовій арені. CAGE ENCOUNTER 6 без сумніву став найвидовищнішим ММА-шоу міжнародного рівня в Україні!

Змагання в ММА, або бої без правил, помітно відрізняються правилами ведення поєдинку – тут суперникам дозволено використовувати досить широкий арсенал прийомів, що охоплює різні види єдиноборств і недоступний для поєдинку в якомусь одному стилі. У сучасному ММА беруть участь бійці, які володіють карате, боксом, кікбоксингом, джиу-джитсу і муай-таєм. Спочатку вийшов з підпільних боїв у “клітці” – традиційної майданчику для змагань цього жанру – цей вид спорту офіційно перейшов на міжнародний рівень. Видовищне шоу, майстерні бої і, звичайно ж, чарівні красуні, що оголошували кожен новий раунд – ось, що отримали житлі і гості столиці в цей вечір.

Відкрили андеркарт вечора дівчата в найлегшій вазі (до 52 кг): Світлана Гоцик проти Людмили Пилипчак. Світлана швидко розправилася зі своєю суперницею, діючи грамотно і гостро, як в стійці, так і в боротьбі, забивши Людмилу вже до середини першого раунду.

17499481_1915350345366393_7421953055835525255_nУ напівлегкій вазі (до 61 кг), в малоенергійному поєдинку, Магомед Ознєв одностайним рішенням суддів, переміг Олексія Олійника.

У напівлегкій вазі (до 63 кг), Гордієнко Артем швидко розправився з Ільясом Шараповим, перемігши технічним нокаутом в першому раунді.

У напівлегкій вазі (до 61 кг), Нуржан Абдихалілов впевнено подолав Йона Попома, яке виступив заміною заявленому Олександру Янсуратсель. Швидкий початок і захоплення Нуржаном, ліктя Йона, змусило його капітулювати.

В легкій ваговій категорії (70 кг) найочікуванішим поєдинком стало протистояння Чоботаря Костянтина і Магомедова Расима, яке закінчиловся великим розчаруванням. Нестримність Расима, який наносив удари по потилиці суперника, а також незрозуміла прострація рефері, який спостерігав за п’ятьма забороненими ударами, завданими в запалі боротьби. Чеботар, навіть після п’яти хвилин надання медичної допомоги, так і не зміг відновитися.

Що стало справжньою прикрасою, як андеркарту, так і всього вечора, так це протистояння Єви Доурті, яка проводила свій перший бій в октагоні, і Горностаєевої Анастасії, яка вже провела свій дебютний поєдинок і отримала перемогу. Анастасія розпочала протистоянн, намагаючись швидко розставити акценти і змусити Єву себе боятися. Однак Доурті показала куди більше, ніж у Горностаєвої, серце і розуміння того, що таке «працювати в рингу до кінця». Всі три раунди пройшли в боротьбі, яка була видовищною та інтригуючою, піднявши на вуха всю арену. Результат бою цілком закономірний – перемога одноголосним рішенням суддів за Євою Доурті.

img_47598img_48357

img_4789Вельми видовищним став бій у важкій ваговій категорії (понад 93 кг). Онищенко Віталій швидко і стрімко розтрощив суперника Матейко Віктора, змусивши рефері зупинити бій в середині першого раунду.

img_4694-2І головний поєдинок вечора – Хасан Асхабов проти Хайрама Родрігеза, який пройшов у легкій вазі (66 кг), видався меньш запеклим ніж очікували глядачі. Асхабов був у функціоналі і з хорошим рівнем виконавської майстерності, які ніби старанно приховував. Три раунди протистоянь, закінчилися перемогою Хасана.