Політика
5 квітня 2017
Вадим Рабінович заблокував Верховну Раду, вимагаючи від НКРЕКП пояснити причини підвищення тарифів
Разом з колегами Рабінович блокував трибуну і вимагав скасувати абонплату за газ та переглянути драконівські тарифи.
news-image

У вівторок 4 квітня лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович разом з членами «Радикальної партії Олега Ляшка» і з позафракційними парламентаріями заблокували трибуну Верховної Ради, інформує «Є!».

Головні вимоги парламентарів - скасування введеної з 1 квітня абонентської плати за газ.

За словами Вадима Рабіновича, його колеги домагаються не тільки скасування рішення про підвищення тарифів НКРЕКП, а й відставки голови Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитра Вовка і об'єктивного розслідування діяльності комісії.

«Я разом з колегами з фракції" Радикальної партії" блокую трибуну і вимагаю скасувати абонплату за газ, переглянути драконівські тарифи. Я вимагаю звіту в сесійній залі глави НКРЕКП Вовка - цього молодого чоловіка, який в минулому був менеджером "Рошен", а сьогодні на такій важливій посаді творить беззаконня», - заявив Вадим Рабінович.

Голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович також зазначив, що блокування трибуни вже дало перші результати, викликавши для звіту голову НКРЕКП Дмитра Вовка.  

«"Радикальна партія "та" За життя "спільно блокують парламентську трибуну з метою зупинити грабіж українців. Нас довгий час грабували, підвищуючи тарифи, а тепер вирішили ще трохи пограбувати, ввівши з 1 квітня абонплату за газ. І тут "терпець урвався", ми заблокували трибуну і здобули нехай маленьку, але перемогу: спікер Парубій поставив на голосування - і Рада підтримала нашу ініціативу викликати в середу в сесійний зал для звіту голову НКРЕКП Дмитра Вовка», - додав Вадим Рабінович.

Читайте також:НКРЕКП на 3 місяці призупинить рішення про запровадження абонплати на газ