Політика
6 квітня 2017
«Мене дивує патологічна жадібність Порошенка» - Ляшко
Нардеп повідомив, що у Радикальної партії до президента та уряду є три вимоги.
news-image

Радикальна партія буде вимагати від президента та уряду повернення у державну власність газорозподільних мереж. Про це повідомив журналістам у кулуарах парламенту лідер радикалів Олег Ляшко, обурений спробою НКРЕКП ввести абонплату за газ, передає кореспондент «Є!»

"Фірташ, Льовочкін та Бойко за домовленістю з президентом Порошенком вирішили отримати за допомогою українців через абонплату за газ 24 мільярди гривень. Наразі НКРЕКП зупинила своє рішення по абонплаті. Але ми дотиснемо уряд, щоб газові мережи були повернуті у власність українців", - заявив Ляшко.

Політик наголосив, що у Радикальної партії до президента та уряду є три вимоги: скасування рішення про абонплату, відставка голови НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг) Дмитра Вовка та повернення до державної власності газорозподільних мереж.

"Мене дивує патологічна жадібність Порошенка. Не може бути президентом України патологічно жадібна людина, яка все вимірює через власну кишеню. Скільки туди ще влізе? Міряти треба не через свою кишеню бездонну, а через кишені українців. Скільки ти, як президент, поклав у кишені народу. А вони свої вовчі лапи кладуть у кишені українців та все йде до кишень Порошенка", - наголосив Олег Ляшко.
Читайте також: День меланоми у парламенті. Серед обстежених виявлені особи з потенційним ризиком розвитку захворювання
Читайте також: «Якщо вороги, які воювали проти України, можуть потрапити до парламенту - це означає що ми настільки окуповані, що не можемо собі уявити», - нардеп