Політика
6 квітня 2017
Україна не повинна брати кредити МВФ, якщо уряд не пояснює, куди підуть гроші, - Вадим Рабінович
Політик закликає провести дострокові вибори в парламент, щоб вирішити економічну і політичну кризу в країні.
news-image

Необхідно будувати Україну за прикладом Швейцарії. Про це заявив в передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, інформує «Є!».

Президент Петро Порошенко заявив, що в найближчий тиждень МВФ виділить черговий транш Україні. На запитання глядача передачі про те, на що підуть ці гроші, Вадим Рабінович відповів наступне: 

«Не можна брати транш, не розуміючи, куди він йде. Не можна будувати, не знаючи, що будуєш. Не маючи плану, взагалі не можна цього робити. Вони самі не знають, що будують. Вся мета країни і вся глобальна ідея державності сьогодні - це прожити ще один рік, витратити отримані транші, щоб протримати зграю голодних, очманілих від жадібності чиновників», - вважає парламентарій.

За його словами, такий стан речей потрібно терміново змінювати згідно з планом розвитку країни, який пропонує партія «За життя».

«Наша пропозиція завжди було дуже простою: давайте будувати незалежну нейтральну Україну за образом Швейцарії в Східній Європі. Ось візьмемо, наприклад, мовне питання. У Швейцарії кантони розмовляють трьома-чотирма мовами, і там немає ніяких проблем. У нас же ці пройдисвіти у владі. Не знаючи, як управляти країною, вони підбурюють людей за мовним принципом. Та все всім зрозуміло: ми - українці, а ви - злодії», - продовжує Вадим Рабінович.

Нагадаємо, політик закликає провести дострокові вибори в парламент, щоб вирішити економічну і політичну кризу в країні.

Читайте також:МВФ почав переказ коштів траншу для України