Резонанс
6 січня 2015
Лорак розважала друзів Януковича в Криму (оновлено)
На Новий рік у резиденції «Кримський бриз» в Криму зібралося більше двох десятків соратників і друзів Віктора Януковича.
news-image

Після появи на екранах ТБ в «блакитному вогнику» з Йосипом Кобзоном і іншими діячами російської естради співачка Ані Лорак блиснула в Криму, пише Є | Єдність.інфо

Саме на півострові святкували Новий Рік видатні діячі часів Януковича - комуніст Ігор Калєтник із сестрою Оксаною, також «регіонал» Володимир Олійник, які перебувають в розшуку.

Компанію їм склали син екс-генпрокурора України Артем Пшонка, кримський політик, член Ради Федерації РФ Сергій Цеков, колишній мер Ялти Олексій Боярчук. Ще одним цікавим гостем став Сергій Іванов, який буквально місяць тому займав пост керівника Одеської митниці, а при Калєтніку очолював Харківську митницю.

Новорічна вечірка друзів Януковича пройшла на віллі «Ластівка», де зупинився Калєтник. Розважали їх Міка Ньютон і Юрій Лопушанський.

Але головною прикрасою концерту під назвою «А згадаймо колишнє» стали задушевні пісні у виконанні Ані Лорак, яка до кінця року, мабуть, все ж остаточно визначилася зі своєю цільовою групою, повідомляє видання "Хвиля" з посиланням на власного кореспондента на півострові.

Слід додати, що прес-служба співачки спростовує інформацію про те, що Ані Лорак працювала на новорічному корпоративі для друзів і соратників побіжного екс-президента України Віктора Януковича в анексованому Криму.

Зазначимо, що Ані Лорак була запрошена взяти участь у фестивалі "Різдво на Роза Хутір", який організовав Григорій Лепс. Фестиваль проходив 7-8 січня в Сочі, Росія.  На ньому виступлили найвідоміші російські виконавці. 

Українська артистка виступила на грандіозному гала-концерті на честь відкриття заходу 7 січня в Сочі, Росія.