Війна
6 квітня 2017
Як швидко повернути Донбас до складу України, - розповідає боєць АТО
Павло додав, що окупований Донбас обов'язково потрібно повернути Україні.
news-image

Якби війна на сході України була невигідна – її б вже давно закінчили.

Таку думку висловив боєць АТО Павло Якимчук в інтерв’ю виданню Styler.

За словами військового, завдяки війні на Донбасі триває списання озброєння, йде контрабанда. Але все це можна зупинити лише політичною волею лідерів України.

"На Донбасі стоїть армія України, а армія контролюється Головнокомандувачем. Якщо буде дана команда не пропускати машини, контрабанда зупиниться. Машини просто не поїдуть", – каже він.

Павло додав, що окупований Донбас обов'язково потрібно повернути Україні. І є кілька шляхів повернення. На його думку, найкращий спосіб – на деякий час ізолювати окуповані території.

А через пару років вони (так звані "Л/ДНР", – "24") самі "здуються". Росія не буде вічно спонсорувати, це їм невигідно, – вважає боєцю АТО.

Військовий зазначив, що коли у Донецьк увійде регулярна українська армія – чимало місцевих швидко змінять свою точку зору, а хто ні – поїдуть у Росію.

"Це і списання озброєння, і контрабанда. Зупинити це можна політичною волею лідерів країни. На Донбасі стоїть армія України, а армія контролюється Головнокомандувачем. Якщо буде дана команда не пропускати машини, контрабанда зупиниться. Машини просто не поїдуть ", - ділиться думками Павло.
Читайте також: Бойовики гатять по житлових районах Авдіївки із мінометів: є постраждалі, - Жебрівський
Читайте також: Бойовики 14 раз обстріляли українські позиції: є загиблі, - звіт штабу АТО