Події
7 квітня 2017
У Росії чоловік під враженням від теракту в метро, спалив село
На наступний день, 6 квітня, палій прийшов в один з петербурзьких відділів поліції.
news-image

Пiд впливом вибуху уметро Санкт-Петербурга росіянин спалив село Лопець в Волосiвському районі Ленінградської області, де, за його словами, він "виявив штаб моджахедів".

Про це повідомляє видання 47news, інформує «Є!».

Відзначається, що на світанку 5 квітня 55-річний петербуржець Олег Герасимов спалив дев'ять з 11 будинків у дачному селищі Лопець, загальна площа пожежі склала 400 квадратних метрів. Чоловік методично підпалював будинки, використовуючи суміш бензину з маслом. Коли почалися підпали, люди знаходилися лише в одному з будинків, вони викликали пожежників. Коли машина МНС під'їхала до охопленої селі, палій протаранив їх на "Волзі", потім вискочив з авто і почав поливати пожежників з газового балончика. Рятувальники кинулися врозтіч, чоловік дістав бензопилу, спиляв дерево, перегородивши єдиний під'їзд до села, і зник у лісі. Пожежники, прийшовши в себе, прибрали повалене дерево і дісталися до селища, де їм вдалося врятувати лише три будинки.

На наступний день, 6 квітня, палій прийшов в один з петербурзьких відділів поліції.

На наступний день, 6 квітня, палій прийшов в один з петербурзьких відділів поліції.
"Причина — вуглеводні. Їх запаси обмежені. Тому існування на Землі кожного повинно бути обґрунтовано для тих, хто Світом командує", — такою фразою закінчується його письмова заява.

У розмовах з поліцією чоловiк сказав, що після повідомлень у ЗМІ про теракт в пітерському метро він зрозумів: у Лопцi, крім просто бандитів, розмістилися моджахеди.

Читайте також: Ремонт житла в Краматорську для переселенців із Донбасу ремонтують із скандалом та проблемами
Читайте також: ГПУ відкрила кримінальне провадження стосовно масових затримань українців на території Криму