Війна
8 квітня 2017
Зона АТО: бойовики 18 раз обстріляли українські позиції
Поблизу Маріуполя по захисниках Водяного противник бив з мінометів калібру 120 мм.
news-image

З початку доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, інформує «Є!».

Зазначається, що поблизу Маріуполя по захисниках Водяного противник бив з мінометів калібру 120 мм, гранатометів та стрілецької зброї. З протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів вівся вогонь по опорних пунктах у районі Мар’їнки, з озброєння БМП – по захисниках Новогригорівки. Морських піхотинців під Гнутовим противник обстрілював з гранатометів, а зі стрілецької зброї – в районі Широкиного. 

За даними штабу, на Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БТР ворог гатив по захисниках Верхньоторецького. З гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи відкривали вогонь по позиціях під Авдіївкою, з гранатометів різних систем обстрілювали захисників Кам’янки та Зайцевого, а з великокаліберних кулеметів – позиції поблизу Пісків. Ворожі снайпери активізувались під Троїцьким, Зайцевим та Пісками. «Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «тиші» і вогонь у відповідь не відкривали», - наголосили в прес-центрі.


Читайте також: Дівчина-офіцер затримала бойовика-дезертира у Маріуполі