Війна
9 квітня 2017
Окупанти будь-якими способами намагаються затримати людей на території Донбасу. Стартує тоталітарний режим
Цілком очікувана міра, адже всі тоталітарні режими рано чи пізно приходять до ідеї закриття
news-image

Бойовики терористичної організації "Донецька народна республіка" мають намір заборонити населенню виїзд за межі підконтрольної їм території. Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

Як приклад він наводить платіжку, яку отримав один з жителів окупованого Донбасу.

Інформує «Є!»,  з посиланням на apostrophe.ua.

"Бойовики загрожують людям з боргами за комуналку, що перестануть випускати їх за межі "ДНР", якщо борг не буде погашено. Правда, погашати борги людям нічим. Підприємства після "націоналізації" зупинилися, роботи немає. Та й жебрацькі зарплати у кілька тисяч російських рублів ситуацію ніяк не рятують. Практично безвихідь", - написав Казанський. За його словами, це цілком очікувана міра, адже всі тоталітарні режими рано чи пізно приходять до ідеї закриття кордонів. "Відтік населення з ОРДЛО вже йде повним ходом, і в якийсь момент бойовикам доведеться обмежувати виїзд, щоб не розгубити всіх кріпаків. Інакше не буде кого мобілізувати на "військові збори", - зазначив журналіст. Він додав, що заборгованість по комуналці - один з перших способів утримати людей. "Незабаром придумають ще щось. І мишоловка остаточно закриється", - підсумував Казанський.

За його словами, це цілком очікувана міра, адже всі тоталітарні режими рано чи пізно приходять до ідеї закриття. 

кордонів. "Відтік населення з ОРДЛО вже йде повним ходом, і в якийсь момент бойовикам доведеться обмежувати виїзд, щоб не розгубити всіх кріпаків. Інакше не буде кого мобілізувати на "військові збори", - зазначив журналіст.

Він додав, що заборгованість по комуналці - один з перших способів утримати людей.

"Незабаром придумають ще щось. І мишоловка остаточно закриється", - підсумував Казанський.

 

Читайте також: Новини АТО: українські військові не відкривають вогонь попри активні обстріли бойовиків