Світ
10 квітня 2017
Охлобистін: Всім потрібна війна. Трамп робить нам райський подарунок
Тим більше що гріхів у нас - безодня, - Охлобистін.
news-image

У зв'язку з ракетними ударами США по Сирії Росія хоче від провести ядерні випробування і спровокувати США на початок ядерної війни. Таку думку висловив російський актор і священик Іван Охлобистін для  RT, передає «Є!».

Всім потрібна війна ... Всім дуже-дуже потрібна війна. Настало. Оформилося. Загальні уявлення про майбутні баталії у всіх приблизно однакові: всі засоби хороші, аби не атомна бомба. А після війни - буфет і танці. Але щось мені підказує, що без атомної бомби в підсумку не обійдеться і на танці розраховувати не варто , - заявив він.

Артист додав, що історія людства йде до чергового фіналу, а попередні три-чотири цивілізації "зараз перебувають у вигляді нафти", тому "і нами колись можуть машини заправляти".

На думку Охлобистіна, Росії треба жорстко "протролліть" США, для чого "провести пару додаткових ядерних випробувань на атолах в Тихому океані", які буде супроводжувати пряма трансляція на "Першому каналі" та святковий концерт.

Він також запропонував розгорнути "стрімке будівництво в Уральських горах бомбосховища розміром з місто-мільйонник", щоб довести американців до істерики, щоб президент США Дональд Трамп першим натиснув на ядерну кнопку.

А там вже - ми не винні! Там за фактом жертви з нас все гріхи знімуться. Тим більше що гріхів у нас - безодня. І, по суті, Трамп робить нам райський подарунок, - підсумував Охлобистін.