Події
10 квітня 2017
У Києві зловмисник пограбував магазин та сховав гроші у спідню білизну
Грабіжник забрав близько 13 тис. гривень.
news-image

Вночі в одному з магазинів у Печерському районі столиці спрацювала кнопка «Термінового виклику поліції». Протягом хвилини наряд групи реагування Управління поліції охорони в м. Києві прибув за адресою, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

До правоохоронців звернулася продавець нічного магазину із заявою про те, що невідомий із каси викрав гроші. Зловмисник зайшов у магазин, щоби купити цигарки, а коли жінка відволіклася, нахилився через прилавок, забрав із каси виручку і втік. Не розгубившись, жінка відразу натиснула кнопку «Термінового виклику поліції», - повідомили у відомстві.

Продавець надала працівникам поліції охорони прикмети зловмисника. Під час відпрацювання прилеглої території правоохоронці помітили схожого за описом чоловіка, якого відразу ж затримали.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у затриманого згорток із грошима, а це - близько 13 тис. гривень. Чоловіка доставили до Печерського управління поліції для подальшого з’ясування всіх обставин, - йдеться в повідомленні поліції.

Відомості про подію внесені до ЄРДР, кримінальне провадження розпочате за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Полтаві на подвір'я матері депутата кинули коктейль Молотова
Читайте також: Курс валют на 10 квітня
Читайте також: Смоленська катастрофа: літак Ту-154М почав розпадатися ще у повітрі