Політика
10 квітня 2017
Назвали політика, який дає найбільшу кількість нездійсненних обіцянок
Такий висновок зробили експерти, проаналізувавши кілька телевізійних інтерв’ю та виступи Капліна у Верховній Раді.
news-image

Нардеп Каплін дає найбільшу кількість нездійсненних обіцянок.

Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

У Комітеті виборців України заявили, що народний депутат Сергій Каплін у своїх публічних виступах дає найбільшу серед українських політиків кількість обіцянок, які він не здатен виконати навіть гіпотетично.

Про це прес-служба КВУ повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Зазначається, що такий висновок зробили експерти проекту Дослівно, проаналізувавши кілька телевізійних інтерв’ю та виступи Капліна у Верховній Раді. Всі обіцянки політика виявилися невиконаними.

"Коли слухаєш публічну риторику Сергія Капліна, здається, що він готовий пообіцяти що завгодно, аби сподобатися аудиторії. Але будь кому, хто хоч трохи розуміється на політиці, зрозуміло, що в нього зовсім немає повноважень чи інших інструментів, щоб хоча б спробувати виконати обіцяне. Якщо так триватиме і надалі, то Сергій Каплін гарантовано претендуватиме на перше місце у списку українських популістів", - зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

Так, наголошується, що серед невиконаних обіцянок Капліна – притягнення колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка до кримінальної відповідальності, зняття депутатської недоторканності, відставка міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, напрацювання програми порятунку України від безробіття та перевибори Верховної Ради.