Події
10 квітня 2017
У Кам'янці-Подільському патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство, стрибнувши з мосту
Наразі 27-річний місцевий житель знаходиться у лікарні.
news-image

У Кам'янці-Подільському екіпаж групи реагування патрульної поліції буквально в останній момент врятував потенційного самогубця, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції Хмельницької області.

Сьогодні, 10 квітня, 0 06:50 годині до чергової частини Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа намагається вчинити самогубство на Новопланівському мосту.

Не гаючи часу, на місце події вирушив екіпаж групи реагування патрульної поліції у складі Семена Мозолюка та Максима Жулковського. Під’їжджаючи до мосту, патрульні помітили чоловіка, який переліз через поручні та стояв над прірвою.

Зорієнтувавшись у ситуації, Семен Мозолюк схопив самогубця за тулуб, а Максим Жулковський одягнув на нього кайданки, щоб той не вислизнув з рук, після чого молодика перетягнули через поручні в безпечне місце, - йдеться в повідомленні поліції.

Як виявилось, правоохоронці врятували життя 27-річному місцевому жителю. Чоловіка доправили в місцеву лікарню на обстеження.

Читайте також: В Одесі сталися сутички між проукраїнськими активістами та «куликовцями» (фото, відео)
Читайте також: Переслідування, вибухівка, ритуальні вінки: на Київщині злочинець протягом двох років тероризував підприємця
Читайте також: На Київщині поліцейські, переслідуючи на автівці підозрюваного, здійснили наїзд на чоловіка