Київ
10 квітня 2017
За 10 днів у Києві зникнуть всі незаконні газові заправки - КМДА
На території міста залишилося 55 нелегально розміщених об’єктів.
news-image

У столиці продовжується демонтаж автогазозаправних пунктів (АГЗП). Відповідно до списку, який зареєстрований Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА і є у вільному доступі, на території міста залишилося 55 нелегально розміщених об’єктів. Про це під час щотижневого брифінгу розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

«За період із 25 березня до 10 квітня цього року в столиці демонтовано 236 незаконних автогазозаправних пункти, із них: 205 самодемонтовано власниками та 31 об’єкт демонтовано силами міста. Останні 55 незаконних заправних пункти ми плануємо демонтувати протягом 10 днів», – повідомив Володимир Бондаренко.

Із початку року силами міста спільно з Прокуратурою міста Києва демонтовано 93 незаконні АГЗП, а самодемонтовано власниками – 205 об’єктів.

Як зазначив керівник апарату КМДА, об’єкти, що залишилися, є найбільш безпечними, оскільки найнебезпечніші АГЗП були пріоритетними в демонтажі.

Нагадаємо, що всі демонтовані автогазозаправні пункти були встановлені з порушеннями безпеки, без дотримання норм законодавства та несли пряму загрозу життю та здоров’ю киян.

Читайте також: Віталій Кличко: «Ми здійснимо реконструкцію Контрактової площі і поступово зробимо історичний Поділ пішохідною зоною»
Читайте також: Віталій Кличко разом з німецькими посадовцями оглянули Подільсько-Воскресенський міст (фото)