Війна
10 квітня 2017
На Донбасі офіцер ЗСУ вистрелив у військового, - повідомляє штаб
Зараз на місці події працюють представники військової комендатури міста Бахмут.
news-image

У зоні проведення АТО командир одного з підрозділів Збройних Сил України застосував зброю проти свого підлеглого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«За попередньою інформацією, у розташуванні одного з підрозділів, що входять до складу сил АТО, група військовослужбовців у стані алкогольного сп’яніння відмовилась виконувати наказ командира та поводила себе агресивно. Така поведінка військовослужбовців становила реальну загрозу життю та здоров’ю офіцера. Реагуючи на ситуацію, командир підрозділу, здійснивши три попереджувальні постріли у повітря, а згодом попереджувальні постріли у землю, вистрелив по ногах агресивного нетверезого військовослужбовця», - зазначили в штабі.

Військовослужбовця доставили до лікарні міста Бахмут, де надали необхідну медичну допомогу та встановили діагноз: «вогнепальне кульове поранення нижньої третини правої гомілки нижньої стопи».

«Водночас лікарі медичного закладу засвідчили, що під час поранення постраждалий перебував у стані алкогольного сп’яніння, в його крові було виявлено 1,29 проміле алкоголю. Обставини з’ясовуються», - додали в прес-центрі.

Зараз на місці події працюють представники військової комендатури міста Бахмут та оперативна група Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Читайте також: Військові дії у промислових зонах на території АТО можуть призвести до екологічної катастрофи, - заявляє Жебрівський
Читайте також: Охлобистін: Всім потрібна війна. Трамп робить нам райський подарунок