Події
11 квітня 2017
Під Харковом на знімальну групу програми «Наші гроші» напала охорона депутата (фото)
Напад стався під час зйомок сюжету в елітному містечку під Харковом, який місцеві називають «Рубльовкою».
news-image

Вранці 10 квітня на знімальну групу програми "Наші гроші" напав один з охоронців елітного містечка під Харковом і силою забрав планшет. Пізніше чоловік зізнався, що передав планшет охорони нардепа Ігоря Котвицького.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Під час зйомок сюжету під Харковом до знімальної групи "Наших грошей" підійшов чоловік, схопив оператора за горло і силою забрав планшет. Після чого він сів в автомобіль марки ВАЗ 21099 з харківської реєстрацією, де його чекав водій, і поїхав в невідомому напрямку.

Поліцейські, які приїхали на місце злочину, з невідомої причини не поспішали шукати нападника і відмовилися отримати відео, на якому видно обличчя злочинця, для оперативного розшуку.

Через такого бездіяльності правоохоронців знімальна група "Наших грошей" своїми силами знайшла нападника і дізналася, кому саме він передав вкрадений планшет.

А Національна поліція не поспішала з затриманням нападника, навіть після того, як знімальна група знайшла його своїми силами. Злочинець спокійно ходив навколо, а правоохоронці продовжували сидіти в машині.

За словами журналістки "Наших грошей" Аліси Юрченко, безпосередньо перед інцидентом за ними стежило інше авто - Fiat Doblo:

"Спочатку до нас інші під'їхали, мовчки сфотографували і поїхали. Ми думали це все. І стояли спиною", - зазначила Аліса

.

Напад стався під час зйомок сюжету в елітному містечку під Харковом, який місцеві називають "Рубльовкою". Тут, за даними журналістів, розташовані будинки нардепа від "Народного фронту" Ігоря Котвицького, записані на Світлану Мурашову, яка є менеджером бізнес-структур Авакова і Котвицького.

Читайте також: У Києві банк без відома власниці продали квартиру через невиплату кредиту