Світ
11 квітня 2017
Лоліта опустилася на коліна перед скандальним сенатором РФ (відео)
Лоліта Мілявська стала на коліна перед сенатором Оленою Мизуліною, членом Ради Федерації РФ під час свого концерту в Омську.
news-image

Співачка українського походження давала концерт в Омську Лоліта Мілявська стала на коліна перед сенатором Оленою Мизуліною, членом Ради Федерації РФ під час свого концерту в Омську, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Артистка заявила, що її підкорила "крихкість і краса Мизуліної", яка раніше закликала до відмови від спеціального закону про заборону домашнього насильства.

"Я дуже заздрю вашому округу. Ви, знаєте, дуже тендітна і красива жінка, і є доказ однієї фрази – "один у полі воїн", – заявила співачка.
"Щоб вони не робили, дякую вам", - вимовила компліменти в сторону сенатора РФ співачка. "Давайте ще раз поаплодуємо людям, які вміють любити інших", - заявила Лоліта, не піднімаючись з колін.

 До речі, сенатор РФ заявила, що вилучити дитину можна навіть з щасливої сім'ї. Сенатор пояснила, що зараз в законодавстві передбачена так звана рання профілактика соціального сирітства та сімейного неблагополуччя.