Політика
11 квітня 2017
Відтепер з екологічними проблемами та ініціативами можна звернутися до нового міжфракційного об'єднання у парламенті
Нардепи запрошують до співпраці всіх небайдужих громадян України.
news-image

У Верховній Раді утворилося нове міжфракційне об'єднання Екологія: "Майбутнє України". Про це повідомили на брифінгу у парламенті нардепи-члени новоствореного об'єднання, передає кореспондент «Є!»

Народні обранці підкреслили, що міжфракційне об'єднання Екологія: "Майбутнє України" є аполітичним, а його члени "об'єдналося навколо ідеї чистого довкілля та природоохоронної діяльності".

"Я долучився до цього об'єднання тому, що в моєму окрузі дуже величезна проблема - це незаконний видобуток бурштину. Діяльність старателів призвела до того, що наразі ми не маємо відповіді на питання про те, що ж ми залишимо своїм дітям," - зауважив нардеп Сергій Євтушок.

У планах роботи міжфракційного об'єднання Екологія: "Майбутнє України" - не лише повномасштабні всеукраїнські екологічні проекти, що мають на меті покращення екологічного стану в державі, але і розробка проектів та програм місцевого значення для підтримки новостворених об'єднаних та територіальних громад. Також планується проведення великої просвітницької кампанії в закладах освіти.

Нардепи запросили до співпраці всіх небайдужих громадян України.

"Кожного дня ми чуємо і спостерігаємо за безконтрольною вирубкою лісів, забрудненням річок та засміченням навколишнього середовища. Ми чекаємо ваших пропозицій, ідей. Наші контакти наразі є в мережі Фейсбук, незабаром буде створено сайт", - звернувся до українців нардеп Павло Дзюблик.

Головою міжфракційного об'єднання Екологія: "Майбутнє України" став нардеп Іван Рибак.