Події
13 квітня 2017
На Тернопільщині дід побив дівчинку до втрати свідомості, а потім наклав на себе руки
Трагедія сталась під вечір 11 квітня в Борщівському районі.
news-image

Коли нетверезі дідусь і бабуся почали сваритись, онука почала плакати. Відтак дід все зло зігнав на ній, б’ючи дитину до того часу, доки вона не затихла. Потому чоловік наклав на себе руки.

Інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

Трагедія сталась під вечір 11 квітня в Борщівському районі, – повідомляє ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Про подію повідомив у поліцію селищний голова.

Як розповів заступник начальника Борщівського відділення поліції Володимир Гуска, 11 квітня близько дев’ятої години вечора до чергової частини надійшло повідомлення від сільського голови села Залісся про те, що місцевий житель, будучи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив конфлікт з дружиною. В цей час в помешканні була малолітня онука. Коли дівчинка почала плакати, нетверезий дід накинувся і на маля. Бив руками й ногами доти, поки дитя не втратило свідомості.

У селі про цю родину – не найкращі відгуки. Люди розповідають, що ціле сімейство заглядало до чарки. Того дня батьки трирічної дівчинки поїхали у справах до міста, а дитину залишили на бабу з дідом. Але ті після обіду разом з сусідом сіли чаркувати. Надвечір спорожнили на трьох літрову пляшку оковитої. Тоді й почався конфлікт між нетверезими родичами.

Нині дівчинка перебуває в обласній клінічній лікарні. Її стан медики оцінюють як важкий, адже в дитини закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та перелом кісток склепіння черепа.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 121 та частиною першою статті 115 з поміткою «самогубство» Кримінального кодексу. 

Читайте також: Бойовики ввечері завдали удару по шахті «Бутівка»: загинув український військовий