Події
13 квітня 2017
Голова Запорізького облавтодору звільнений через неякісний ремонт доріг
В Запорізькій області зафіксовані порушення технології виконання ямкового ремонту.
news-image

Голова Запорізького облавтодору звільнений через неякісний ремонт доріг. Про це повідомляє виконуючий обов’язки голови "Укравтодору" Артем Гриненко у Facebook. В результаті перевірки доріг Запорізької області звільнено голову Запорізького облавтодору, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"Запорізька область йде за планом: темпи швидкі, об'єми виконання ремонту великі. Це добре, проте, як виявилося, лише на папері. Наочний результат, м'яко кажучи, просто ганебний. Багато цьогоріч відремонтованих латок вже повилітали чи повикришувались. Як видно на фото, якість бажає бути кращою: явні ознаки порушення технології виконання ямкового ремонту. Зокрема кількість бітуму та розмір щебня не відповідає ДБН, погано оброблені вибоїни (якщо можна це так назвати), також є сумнівною якість використаних матеріалів", - відзначає Гриненко.

У місті Запоріжжі вибоїни латають плиткою, що є більш ефективним ніж ремонт доріг в області. Проте ні той, ні інший ремонт не відповідає стандартам.

"Також є питання і до Запорізької обласної Служби автодоріг, яка приймає ці роботи та оплачує їх. Ми зі свого боку починаємо активну боротьбу з подібною халатністю. З цього тижня в Компанії працює новий відділ перевірки якості, головне завдання якого аналізувати якість виконаного ремонту та використаних дорожніх матеріалів", - додає Гриненко.

 Нагадаємо, Гройсман пропонує ввести кримінальну відповідальність за неякісні дорожні роботи.