Суспільство
13 квітня 2017
Мати загиблого кіборга народила трійню
24-річний десантник 95-ї бригади Дмитро Ільницький загинув 29-го листопада 2014-го року під Пісками у свій день народження.
news-image

У Житомирі мама загиблого 24-річного десантника Дмитра Ільницького народила трійню. Родина не тямилася від горя, коли під Пісками у 2014-му втратила єдиного сина.

Як йдеться в сюжеті ТСН, свою родину Дмитро створити не встиг, а батьки з його загибеллю осиротіли. Але все ж наважилися на другий шанс, пише «Є!».

І тепер мають одразу трьох донечок.

Дівчатка, або як їх тут називають, сестрички "кіборга", зараз перебувають у палаті інтенсивної терапії. Вони з'явилися на світ на два тижні раніше. Дівчаток назвали Маша, Даша і Саша.

За словами завідувача відділенням інтенсивної терапії новонароджених Сергія Лапонога, зараз у дівчаток період адаптації, діти дихають самостійно, потребують лише комфортних умов перебування, любові батьків і клопоту медичного персоналу.

"Ми щасливі, звісно. Але наше щастя не в такому об'ємі, як могло би бути. Тому що старший син загинув за нашу Україну", - говорить мама сестричок "кіборга".

Їхній єдиний син – 24-річний десантник 95-ї бригади Дмитро Ільницький загинув 29-го листопада 2014-го року під Пісками у свій день народження. Його вбив осколок "Граду".

Родина Ільницьких наразі мешкає в однокімнатній квартирі. Але чиновники обіцяють знайти гроші на просторіше житло для тепер вже багатодітної родини.

Дівчатка з мамою ще кілька тижнів пробудуть під наглядом медиків. На виписку сестричок "кіборга" обіцяють прийти бійці чи не усієї 95-ї бригади. 

Читайте також:Бойовики ввечері завдали удару по шахті «Бутівка»: загинув український військовий