Війна
13 квітня 2017
Терористи б'ють із гранатометів по українських позиціях, - штаб АТО
На Приморському напрямку, гаряче було в районі Водяного.
news-image

Російсько-терористичні підрозділи цинічно порушують домовленості тристоронньої групи в Мінську про встановлення режиму тиші. З початку доби вже зафіксовано 42 обстрілу позицій Збройних Сил України.
Про це інформує «Є!» , з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку, гаряче було в районі Водяного. Тут морських піхотинців ворог накривав вогнем артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120-мм і озброєння БМП. За захисникам Широкино били з 120-міліметрових мінометів, озброєння БМП і гранатометів. Міномети калібру 120-мм противник застосував проти морських піхотинців поблизу Гнутове. З великокаліберних кулеметів били по нашим воїнам під Чермалик. Ворожі снайпери активізувалися в районі Талаківці і Водяного.

На Донецькому напрямку, вогонь з мінометів калібру 120-мм і 82-мм ворог відкривав по захисникам Авдіївки. Захисників Луганського і Дослідного обстрілювали з 82-мм мінометів. По опорних пунктах наших військ поблизу Дослідного противник бив з гранатометів, з озброєння БМП і з протитанкового ракетного комплексу. З гранатометів обстрілював позиції поблизу Невельського, а зі стрілецької зброї біля шахти "Бутівка".

Читайте також: Вимагаємо скасувати вирок кіборгу: іспанська діаспора написала лист Порошенкові
Читайте також: З початку доби ворог 24 рази відкривав вогонь по позиціях Збройних сил України, - штаб АТО