Росія відмовилася від участі у цьогорічному Євробаченні
Росія відхилила усі компромісні можливості для участі на пісенному конкурсі.
news-image

Росія відхилила усі компромісні можливості для участі на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" й тим самим відмовилася від участі у заході.

Про це повідомляє «Є!»  зпосиланням на Таблоїд.

Більше того, "Первый канал" заявив, що взагалі не транслюватиме цьогорічне "Євробачення", яке пройде у Києві.

Про те, що Росія не братиме участь у цьогорічному пісенному конкурсі офіційного оголосила Європейська мовна спілка.

Організатори конкурсу розповіли, що після того як російській представниці Юлії Самойловій заборонили в'їзд на територію Україну, Росії було запропоновано альтернативні рішення, які дозволили б країні продовжити свою участь у заході цього року.

"Ці пропозиції полягали в тому, щоб вони або узяли участь участь через супутникову трансляцію, або змінили артиста на такого, хто міг легально їздити в Україну на час проведення конкурсу. На жаль, обидві пропозиції були відкинуті каналом ("Первый канал"), і вони вже оголосили, що вони не мають наміру транслювати "Євробачення-2017", - йдеться на сайті "Євробачення".
"На жаль, це означає, що Росія більше не має можливість взяти участь в конкурсі в цьому році. Ми дуже хотіли, щоб всі 43 країн мали можливість брати участь і зробили все можливе для цього", - додали у Європейській мовній спілці.

Сама Юлія Самойлова прокоментувала рішення Росії не брати участь у конкурсі.

"Звичайно, я засмутилася тому що це моя мрія. Я до останнього сподівалася, що це питання можна буде вирішити, але, на жаль, не вийшло", - сказала вона "РИА Новостям".

Вона додала, що не знає, чи поїде на конкурс в 2018-му році, але впевнена, що "Євробачення" ще буде в її житті.

До слова, російські користувачі мережі уже навіть радіють тому, що не побачать "геїв, содомітів і фашистів".