Політика
14 квітня 2017
Протягом цього місяця хтось із нардепів полетить на Мальдіви, а хтось буде працювати - нардеп
Наступне пленарне засідання парламенту призначено на 16 травня.
news-image

Перерва у пленарних засіданнях парламенту протягом місяця не завжди означає канікули та відпочинок. Про це повідомив нардеп від "Батьківщини" Сергій Власенко, передає кореспондент «Є!»

Він зауважив, що сумлінні депутати будуть працювати згідно із графіком - у комітетах та з виборцями, а "не сумлінні депутати - візьмуть квиточки та поїдуть відпочивати на Мальдіви чи кудись ще у теплі краї".
Також нардеп запевнив, що народні обранці від "Батьківщини" мають великі плани на цей місяць.

"Хочу зазначити, що депутати фракції "Батьківщина" будуть займатися тим, про що ми говоримо останній час - будемо сприяти ініціативним групам в організації та проведенні всеукраїнського референдуму щодо продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель. І "Батьківщина" вже здійснила перший крок - вчора ми подали до Центральної виборчої комісії повідомлення про те, що 19 квітня відбудуться збори ініціативної групи з приводу організації та проведення референдуму. Ми запросили представника ЦВК, як це передбачено законом, відвідати ці збори та зафіксувати факт їх проведення.

Таким чином, ми запевняємо, що фракція "Батьківщина" не йде на канікули - ми беремо участь у підготовці референдуму, будемо проводити роботу у комітетах, займатись законотворчою роботою та працювати із виборцями", - повідомив Сергій Власенко.


Як відомо, сьогодні - останнє пленарне засідання парламенту цього місяця. Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 16 травня.

Читайте також: Гройсман назвав п'ять ключових реформ, після яких життя українців зміниться на краще