Політика
14 квітня 2017
«Я не вірю, що 30 мільярдів будуть вкладені в ремонт доріг», - Рабінович
Депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович переконаний, що українці перестають вірити владі.
news-image

Українці перестають вірити владі. Про це заявив в передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє «Є!».

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що в цьому році на ремонт доріг виділять 30 мільярдів гривень. Але українці поки не помітили масового ремонту дорожнього покриття по всій країні. На запитання, куди піде ця величезна сума, Вадим Рабінович відповів наступне.

«У мене виникає питання: чому технологію виготовлення швейцарського сиру з великими дірками переносять на наші дороги. Хотілося б зрозуміти, як розподілені мільярди і що з ними буде далі. Найважливіше, що ми перестаємо вірити владі, і це дуже правильно. Ми перестаємо вірити в неї настільки глибинно, що будь-які, навіть гарні, починання ми сприймаємо, мовляв, зрештою вони все і так вкрадуть», - говорить парламентарій.

 За його словами, «цю модель потрібно змінювати, і тоді жити ми почнемо інакше».

«Я не вірю в 30 мільярдів, які будуть вкладені в дороги. Я не вірю в дірку на 140 мільярдів в Пенсійному фонді. Що значить дірка? Куди ви ці гроші поділи? Випарувалося? Відлетіло? Значить, ви вкрали це. Або ви, або попередні», - продовжує лідер партії «За життя».

Політик нагадує: всі нинішні високопоставлені чиновники були в попередній владі. 

«Чиновники увесь час говорять: країну грабували 20 років. А ви де були? Я не був в уряді, а ви? Будь-якого ткнути. Ось візьміть цього Розенко, віце-прем'єр-міністра. Він двічі був: і у Тимошенко, і у Ющенка. Тепер каже: грабували країну і при Тимошенко, і при Ющенко. І ми дивимося на них ось такими очима і віримо, що це нові люди », - обурюється Вадим Рабінович.


Також народний депутат наводить в приклад міністра фінансів Данилюка, який скаржиться на кредит в 13 мільярдів, взятий при Януковичі. При цьому політик стверджує, що «сам же Данилюк цим кредитом і займався тоді при Януковичі».

Читайте також:Савченко створила власну політичну партію