Політика
14 квітня 2017
Кернес зайняв перше місце в рейтингу українських мерів
Керівник Харкова посів перше місце серед мерів українських міст за рівнем задоволеності населення роботою міського голови.
news-image

Найпопулярніший український мер - міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це свідчать дані українського муніципального опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», інформує «Є!».

Відзначається, що керівник Харкова посів перше місце серед мерів українських міст за рівнем задоволеності населення роботою міського голови. 

«72% опитаних підтримують дії Геннадія Кернеса», - йдеться в результатах опитування.

Згідно з даними «Рейтингу», цей результат є найкращим серед міст України. На другому і третьому місцях за цим показником Івано-Франківськ та Тернопіль.

Харків також увійшов до трійки призерів щодо схвалення роботи міськради. Разом з ним в трійку лідерів знову увійшли Івано-Франківськ та Тернопіль. Опитування проводилося в 22 обласних центрах України.

Вперше Кернес переміг на виборах Харківського міського голови в жовтні 2010 року, набравши 30% голосів виборців. У жовтні 2015 року він знову переміг на виборах мера Харкова з результатом 65,8%.

Читайте також:«Я не вірю, що 30 мільярдів будуть вкладені в ремонт доріг», - Рабінович