Війна
14 квітня 2017
Бойовики обстріляли опорні пункти українських військових, - штаб
Оборонців Попасної противник обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї.
news-image

Із початку доби ворог 29 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ на Донбасі. Троє військових отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Інформує «Є!», зпосиланням на tyzhden.ua.

«На Приморському напрямку противник вогнем мінометів калібру 120-мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї накривав захисників Водяного. З протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів бив по оборонцях Павлополя. Під Широкиним, Гнутовим та Талаківкою морських піхотинців обстрілювали зі стрілецької зброї. На Донецькому напрямку, по позиціях поблизу населених пунктів Авдіївка, Верхньоторецьке, Зайцеве та Кам`янка ворог застосував міномети калібру 82-мм, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Пісків вів вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру», - йдеться у повідомленні.
«На Луганському напрямку підрозділи російсько-окупаційних військ з мінометів калібру 120-мм та автоматичних гранатометів відкривали вогонь по захисниках Катеринівки. Оборонців Попасної противник обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї», - додали в штабі.
Читайте також: Як Росія переправляє свої танки на кордоні із Україною. Розповідають волонтери (фото)
Читайте також: За добу 2 військових ЗСУ поранені, бойовики 65 раз порушили перемир'я
Читайте також: Пільги необхідно призначити лише тим, хто зі зброєю в руках захищав Україну - Сергій Мельничук