Світ
15 квітня 2017
Мілов: У готелі Сеула по сусідству зі звичними праскою, халатом і міні-баром висить протигаз
Мілов: Я взагалі люблю корейців – вони веселі і працьовиті.
news-image

Люди, які схвалюють "військове розв'язання північнокорейського питання" забувають про Південну Корею яка може постраждати внаслідок загострення. Про це написав у Facebook російський опозиційний політик Володимир Мілов, передає «Є!».

Я пригадую, як я вперше приїхав до веселого, яскравого і мирного Сеулу. Я взагалі люблю корейців – вони веселі і працьовиті... Так ось, я приїхав до Сеулу і насамперед, природно, поселився в готелі. І ось я отримав у цьому готелі ключ від номера, заходжу в нього, і бачу, що по сусідству зі звичними праскою, халатом і міні-баром висить такий страхітливого вигляду протигаз. І така інструкція з ним: що робити, якщо буде заринова атака, як його одягати, як ним дихати, де в нього зад і перед, – зазначив він.

Політик підкреслив, що такі картини діють "дуже витвережувально".

Вас, звичайно, Бог нагородив унікальним талантом фейсбучних коментаторів і язиками без костей, але вас треба всіх туди на землю відправити, ближче до КНДР, щоб ви так трохи задумалися, що все це насправді означає, – звернувся Мілов до всіх людей, які легковажно коментують загострення між США і КНДР.