Суспільство
18 квітня 2017
Співзасновник Apple Возняк через 60 років прогнозує міста в пустелях і життя без лікарів
Возняк: До 2075 року люди колонізують Марс.
news-image

До 2075 роки люди будуть жити в "розумних містах", побудованих в пустелях, перенесуть на Марс важку промисловість і зможуть обходитися без лікарів, повідомив співзасновник компанії Apple Стів Возняк напередодні триденної конференції Comic-Con, яка пройде в наступні вихідні в Сан-Франциско і буде присвячена темі "Майбутнє людства: де ми будемо в 2075 році", пише USA Today, передає «Є!».

За словами Возняка, пустелі можуть бути ідеальним місцем для міст майбутнього, побудованих з нуля. У них не буде житлових проблем, люди будуть пересуватися між куполоподібними структурами, а спеціальні костюми допоможуть їм виходити назовні.

Важливу роль в житті людей буде грати штучний інтелект, впевнений співзасновник Apple.

Прямо як сцена з фільму" Особлива думка ", коли люди взаємодіяли з усякими розумними стінами і іншими поверхнями для здійснення покупок, спілкування та розваг, - говорить Возняк.

На його думку, нові технології дозволять людям проводити самодіагностику і відмовитися від лікарів.

Він упевнений, що через 50 років люди колонізують Марс. На його думку, Земля буде місцем для життя, а Марс - для важкої промисловості.

При цьому Возняк впевнений, що виявити позаземні цивілізації до цього часу не вдасться. 

Спробувати варто, але особливих надій у мене немає, - зазначив він.

На думку Возняка, компанія Apple буде успішно працювати і в 2075 році, поряд з Google з Facebook.
Стів Возняк - американський винахідник, інженер-електронник і програміст, співзасновник компанії Apple. В середині 1970 в поодинці спроектував комп'ютери Apple I і Apple II.