Україна
18 квітня 2017
Іноземців закликають під час Євробачення-2017 подати українцям приклад охайності (фото)
У підготовленому до Євробачення буклеті міститься 23 поради щодо поведінки, основні слова, гарячі телефони та карта.
news-image

Іноземців, які приїдуть до України на Євробачення, закликають навчити місцевих жителів охайності, користуватися послугами тільки офіційних служб таксі та уникати тем українсько-російських стосунків. Про це повідомила нардеп від "Самопомочі" Анна Романова на своїй сторінці у Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112 телеканал.

За її словами, у підготовленому до Євробачення буклеті міститься 23 поради щодо поведінки, основні слова, гарячі телефони та карта.

"Українці - миролюбні люди. Але уникайте тем стосунків між Україною і Росією. Також не називайте українців росіянами", - йдеться в одній із порад.

Іншу присвячено темі сміття: 

"Допоможіть нам залишити Україну чистою. Відвідувачі можуть показати гарний приклад, прибираючи за собою сміття і навчаючи українців екологічної відповідальності".

 

 
 
Нагадаємо, для гостей пісенного конкурсу "Євробачення-2017" діятиме спрощений режим пропуску через митний кордон. Оформлення всіх матеріалів, продукції та технічного обладнання, необхідних для конкурсу, обіцяють здійснювати оперативно.