Події
19 квітня 2017
В Україну прибула перша команда-учасниця Чемпіонату світу з хокею
Перший матч відбудеться 22 квітня у столичному Палаці спорту.
news-image

22-28 квітня в Києві відбудеться Чемпіонату світу з хокею. В іграх Першого дивізіону групи «А» участь візьмуть шість команд, серед яких і українська збірна. Сьогодні вночі у пункті пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» прикордонники оформили збірну команду Південної Кореї, яка першою прибула на Чемпіонат світу з хокею з шайбою серед чоловіків в Україні, передає «Є!» із посиланням на прес-службу МВС.

Корейська команда у складі 37 хокеїстів прибула рейсом «Париж–Київ».

Перший матч відбудеться 22 квітня у столичному Палаці спорту.

Вже завтра прибудуть команди Австрії, Угорщини, Польщі та Казахстану. Також разом зі збірними мають прибути уповноважені представники Міжнародної федерації хокею і її партнерів та інші акредитовані особи. Крім того, очікується прибуття кількох тисяч уболівальників.

Під час підготовки до проведення в Україні у 2017 році Чемпіонату світу з хокею Державна прикордонна служба України провела низку заходів. Зокрема, у взаємодії з ДФС та Оргкомітетом турніру опрацьовано процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників чемпіонату в пріоритетному порядку. Особлива увага під час прибуття учасників чемпіонату буде приділятися безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску.

Наразі Держприкордонслужба вже вжила комплекс необхідних організаційних та практичних заходів. Пропуск через державний кордон учасників чемпіонату здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку, за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів «Євро–2012» та інших спортивних фіналів тощо. Це, насамперед, передбачає спрощення порядку оформлення офіційних делегацій, організованих груп та гостей чемпіонату, а також роботу в аеропортах інформаційно-контактних пунктів тощо.

Передбачається, що основним напрямком прибуття на чемпіонат буде авіаційний, відтак в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату почав здійснюватися на пріоритетній основі на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху. Крім того, в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуватиметься на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуватиметься системи попередньої обробки інформації про учасників, які прибувають на чемпіонат.

Читайте також: У «Борисполі» повідомили про відміну деяких рейсів у зв’язку з негодою
Читайте також: МАУ стягуватиме 9 доларів при бронюванні квитків через агентства
Читайте також: У відомого ресторатора Миколи Тищенка народился дитина в США