Світ
20 квітня 2017
Названо найдешевший пляжний напрямок Європи
Туристичні експерти підрахували вартість ряду товарів і послуг, придбаних відпочивальниками на європейських морських курортах.
news-image

Болгарський курорт Сонячний Берег визнаний найбільш бюджетним напрямком пляжного відпочинку в Європі за версією британської компанії Post Office. Про це повідомляється на сайті організації, передає «Є!»

Туристичні експерти Post Office підрахували вартість ряду товарів і послуг, придбаних відпочивальниками на європейських морських курортах. Мова, зокрема, йде про чашку кави, пляшку пива, кока-колу, келих вина, сонцезахисний крем, обід із трьох страв на двох та інші витрати.

Вони з'ясували, що на Сонячному Березі такий набір обійдеться приблизно в 44 євро. Всього до рейтингу включили вісім напрямків з максимальними витратами до 95 євро.

На другому місці - регіон Алгарві в південній Португалії з результатом майже в 70 євро. Замикає топ-3 іспанський район Коста-дель-Соль (близько 72 євро).

На четвертій сходинці знаходиться курорт Мармарис на південному заході Туреччини. Вартість пляжного відпочинку там оцінюється в 80,4 євро. П'ята позиція дісталася місту Пафос на Кіпрі - 88 євро. У топ-8 рейтингу також увійшли іспанська туристична зона Коста-Бланка (89 євро), хорватське місто Пореч (93 євро) і кіпрський населений пункт Лімасол (94,3 євро).

Читайте також: Чеські активісти виступають проти гастролей ансамблю імені Александрова
Читайте також: Мешканка Риму впала у Тибр, намагаючись зробити гарне селфи на мосту
Читайте також: 45% фінських підлітків задоволені своїм життям - опитування