Події
20 квітня 2017
На Миколаївщині техпрацівниця школи народила дитину і залишила її в відрі з водою
Згідно з повідомленням, трагічний випадок стався в Первомайському районі.
news-image

У Миколаївській області техробітниця школи народила на роботі дитину, тіло немовляти знайшли у відрі з водою. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції, передає «Є!», з посиланням на segodnya.ua.


Згідно з повідомленням, трагічний випадок стався в Первомайському районі. В місцевий відділ поліції надійшла інформація про те, що медики, оглянувши 35-річну жінку, яку привезли в лікарню з кровотечею, зробили висновок, що пацієнтка тільки після пологів, але ніякої інформації про новонародженого не було.

 

«Прибувши в населений пункт, звідки привезли жінку, правоохоронці з'ясували, що стан її здоров'я погіршився, коли вона йшла по вулиці, повертаючись з роботи додому. А приїхавши в місцеву школу, де пацієнтка працює технічним працівником, поліцейські виявили в одному з кабінетів відро з водою, а в ньому - немовля », - наголошується в повідомленні.


Зараз тіло новонародженого направлено в Миколаївське обласне бюро судово-медичних експертиз для встановлення причини смерті. Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.117 КК України "Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини", санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове слідство.

Читайте також: У Шрі-Ланці гора сміття накрила 40 будинків, шестеро людей загинуло
Читайте також: Скандального Джигурду позбавили «громадянства» терористичної «ДНР»
Читайте також: Для людей, які не можуть вивчити мову, треба створити гетто, - Олег Скрипка