Суспільство
20 квітня 2017
У Росії мати використовує секс-іграшки для виховання дитини
Жінку допитали, а також оглянули умови проживання малюка.
news-image

Історія матері, яка "годує" дитини з фалоімітатори, вже зацікавився Слідчий комітет РФ і органи опіки.

Інформує «Є!», з посиланням на topnews.ru.

Московські слідчі почали перевірку повідомлень про те, що молода мати використовує товари для дорослих у вихованні дитини, повідомляють РИА Новости з посиланням на повідомлення ГСУ СКР по Москві.

Раніше мережу шокували фото молодої матері, яка виклала в мережу фотографії новонародженої дитини з фалоімітатором замість соски. Користувачі інтернету обурилися і стали вимагати припинити знущатися над немовлям.

Сама жінка зізналася, що що не відчуває до дитини теплих почуттів, передає Лайф. Більш того, вона стверджує, що він не схожий ні на неї, ні на передбачуваних батьків.

"Народила я восьмого січня, дитину витягли з мене, але вона на мене не схожа, - сказала Катерина К. -? .. Хотіла або не хотіла. Випадково вийшло. Залетіла. Він дратує іноді, тому що заспокоювати потрібно, плаксивий".

Застосування фалоімітатори жінка пояснила тим, що у немовляти почали різатися зубки, а силіконові предмети його нібито заспокоюють, тому вона і вдалася до його допомоги (у неї він завалявся).

"Звуть сина Берк, зараз зуби ріжуться, мені сказали спеціальні силіконові штучки вставляти йому в рот. А у мене вдома якраз був фалоімітатор невеликий, він маленький.", - пояснила вона.

При цьому на питання про те, навіщо було робити фотозйомку, у жінки теж знайшовся відповідь.

"Педіатр зможе дивитися на дитину в соцмережах. Чи не доведеться зайвий раз до лікарні бігати.", - говорить вона.

Історія матері, як"годує" дитину з фалоімітатора, вже зацікавився Слідчий комітет РФ і органи опіки. Жінку допитали, а також оглянули умови проживання малюка.

Читайте також: Заступницю голови райдержадміністрації на Миколаївщині викрали разом із її автомобілем